Käväisin pohjalla

bty

Heij!

Tällä hetkellä kaikki on hyvin. Mutta maanantaista alkaen se hereillä oleva painajainen alkoi.

Mieheni voi pahoin. En muuta kerro hänestä, kun en saa. Sain niin pahan paniikkikohtauksen, että paniikki jatkui koko viikon. Käväisin jopa niin pohjalla, että uhkasin tappaa itseni. Eikä mua pelota myöntää sitä. En halua peitellä mitään. Niin pohjalla käväisin. Mutta en halua kenenkään kokevan samaa mitä minä. Kun mieheni oli kipeänä, kiljuin ku syötävä, kun hän oli todella pahassa kunnossa. Onneksi hän sai asiat kuntoon melko pian, mutta meillä vointi koheni pitkin viikkoa paremmaksi. Teksti poukkoilee asiasta toiseen, mutta tää viikko on ollut todella kamala. Käväisimme jopa sairaalassa. Mieheni sai hoitoa, mua uhkailtiin vartijoilla, kun en pystynyt lopettamaan kauhistunutta kiljumista. Taistelin itselleni sängyn, vaikka meinasivat jättää mut lattialle nukkumaan. Kauhistuttaa ajatuskin mitä sikoja ne hoitajat olivat! Kun pääsimme pois sairaalasta tiistai aamuna, tajusin ettei minusta ole töihin keskiviikkonakaan. Sen verran järkyttävä olo oli. Henkisesti ja fyysisesti. Aivan poikki. Järkyttävää.
Tuntui, ettei paniikki mennyt pitkin viikkoa pois ollenkaan. Nukuttiin pitkin päivää pitkin viikkoa. Unirytmi vähän sekaisin sen takia. Mutta paremmassa kunnossa ovat kumpikin ja mullakin paniikki lähti pois vasta perjantaina. Kun Maanantaista perjantaihin koko ajan, saatatte uskoa et kroppa on tiukilla. Oon ollu todella, todella väsynyt. Mutta nyt kun aatellaan eteenpäin elämää, niin minä ja mieheni voimme hyvin ja ei oo enää hätää. Viikolla tuntui vaa siltä, et loppuuko tää painajainen ikinä. Perjantaina pääsimme mieheni kanssa 5 päivään ulos. Se oli aivan ihana tunne pelkästään se, että kävelimme omin jaloin ulkona hengitellen raikasta ilmaa. Ihanin tunne vähään aikaan, mikä ulkoilusta tuli ❤

Nyt väsyttää sen verran, että tuumaan tähän sen, että täällä asiat hyvin, mieheni viettää huomenna vapaapäivää ja minä pirteänä nousen ylös huomenna klo: 05:45 ja pitäisi olla pitkästä aikaa töissä klo: 07:00.
Hyvää yötä! Minä menen nukkumaan.

♥:llä Ilona

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s