Ulkonäköpaineita?

davdavdavdav

1495200763481 (1)IMG_20170428_092644_111

Heij!

Onko teille muillekin naisille tai jopa miehille tuttuja ulkonäköpaineet? Kasvot näyttävät omasta mielestä pyöreältä ja vyötärökin näyttää leventyneen? Aina asia ei kuitenkaan ole niin, vaikka itse sen kuvittelee olevankin totta. Olen lihava, en kelpaa tällaisena.

Itselläni olen huomannut vastaavaa, Jonain päivänä pidän itseäni nättinä ja just hyvänä tällaisena kun oon. Nyt vaan yhä useammin etsin itsestäni virheitä ja toivon hoikistuvani lisää. Ja se on tavoitteeni. Mutta en haluaisi vaan murehtia kroppaani. Silti sitä motivaatiota treenaamiseen yhä löytyy ja oon saanut ajatuksiani pois koko ajan itseni pilkkaamisesta pois. Herkuteltua on tullut paljon ja myönnän, että siitä on joka kerta tullut morkkis. Mutta silti en aio pitkään sillä ajatuksella päätäni vaivata, koska tiedän ettei ne kilot kerry yhdessä päivässä ja kun kuitenkin liikun paljon. Kuntosalilla käyn eikä todellakaan tilanteeni ole niin paha, kuin kuvittelen sen ehkä olevan.

Silti en väitä sitä, etten treenais ja haluaisi ulkonäkööni muutosta. Se vaan pitäisi saada vähän terveemmälle ajatuspohjalle työstettyä. Juuri sen takia, kun tiedän mitä nää pahat itsensä morkkaamiset ovat aikaisemminkin saaneet aikaan.

Vieläkin itselläni on ne lauseet mielessä mitä sain ulkonäöstäni joskus aikaisemmin kuulla. Sen takia kamppailen ulkonäköpaneiden kanssa. Silti tiedostan myös sen, että pystyn saamaan kroppani parempaan kuntoon jonain päivänä, se vaan vaatii tarkkaa ruokavaliota ja paljon, paljon treeniä. Kaikki muutokset, kun eivät tapahdu hetkessä. Tää painonnousukin johtuu ihan siitä, että mulle annettiin väärä lääkitys ja nyt niitä lääkityksen tuomia kiloja tässä pudotellaan. Minkäs teet. Mutta suunta tästä tilanteesta on ylös päin, eikä mitään hälyttävää kroppani kanssa ole tässä vaiheessa. Tilanne on korjattavissa.

Kirjoitan näitä ajatuksia tänne, vaikka en tiedä ottaako tästä mitään selvää, kun en itsekään osaa pukea ajatuksiani kunnolla sanoiksi. Laittakaa kommenttia, jos on jotain omakohtaista kokemusta ulkonäköpaineista. Olisi kiva saada keskustelua aikaan tähän aiheeseen liittyen! ❤ Tämä kun tuntuu somenkin vaikutuksesta olla pinnalla oleva asia.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s