My last Summerholidayweek

dav

davdav

Heij!

Täytyy kyllä nyt todeta, ettei oo huvittanut oikein mikään. Oon ollut täällä Kouvolassa jumissa melkeinpä koko kesälomani ajan. Ainut mihin pääsen karkuun tätä paikkaa, on Nokian Ylisfestarit. Muualle en pääse. Ja se vituttaa. Minkäs teet, kun tarvitsee joka paikkaan jonkun mukaan, ettei satu mitään. Ainaista ahdistusta ja paniikkia. Ainoan ilon toi rakkaani kotiin tuleminen, bloggaaminen turhasta, yksi retki ja nyt ne ylisfestarit. Siinähän tää loma taas oli. Eilenkin vaan ahdisti, kun ei ollut oikein tekemistä. Mut ainakin on saanut levättyä ja treenattua. Oon saanut ruokavaliota kuntoon ja syömisia muutenkin aikataulullisesti balanssiin. Ei oo huvittanut niin hirveästi kirjoittaa tännekään, kun ei mitään ideoita ole ollut. En ole shoppaillut hirveemmin. Lähinnä tulevat ostokset ovat netistä, jotka äiti mulle tilas. Sen takia, koska en itse voi edunvalvojan takia tilata netistä mitään. En oo tottunut pyytämään keltään mitään tällaisia palveluksia, joten oli vähän outoo vieläkin tuo pyytäminen, et joku mun puolesta tilaa mulle jonkun jutun. Kai siihenkin tottuu joskus?

Tää on nyt vähän tällaista tilanne katsausta vaan, kun mitään varsinaista kertomisen arvoista tänne ei tällä hetkellä ole. Eilisestä varsinkaan, kun oli niin tylsää ja illalla vaan ahdisti.

Tänään sitten ois pitkästä aikaa hierojalle meno. Jo oli aikakin, tää likka on tällä hetkellä niiiiiiiiiiiiiiiiin jumissa. Riittikö selitys? 😀 Se on nautinto, kun pääsee hierojalle. Sitten illalla ois siivoamista. Ainaki siinä riittää tekemistä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s