Sunny days

davdavdavdavsdr

Heij!

Nyt yritän vähän ahkerammin päivittää tätä blogia ja tuntuu, että nyt sitä juttua riittää. Äskenkin tuli sellainen fiilis, et nyt sormet näppäimistölle ja kirjoittamaan jotain. Mulla on nyt oma rauha kirjoittaa, kun mies nukkuu makuuhuoneessa. Ja ensimmäiseksi haluan kirjoittaa eilisestä päivästä. Muistan vieläkin, kun jännitin aamusta saakka perjantai-iltaa, kun pääsisin näkemään mun rakkaani. Hyvin sain ajan kulumaan itsekseni kotona, mut sitten tuli kotikäynnillä taas harmiteltua vaikka mitä. Onneksi en edes muista mitä harmittelin, joka on todella hyvä juttu. En tosiaankaan halua valittaa tänne blogiin, vaikka joskus niitä huonojakin päiviä on ja ovat näkyneet täällä blogissa aika ajoin. Koitan kovasti kuitenkin, ettei minusta välittyisi teille lukijoille mitään valittaja akan mainetta. Ei sellainen ole kivaa, koska en ole mikään joka päiväinen valittaja.

Huono fiilis on aina välillä, mut eilen ja tänään on ollut todella kivaa. Kävimme kotikäynnillä kaupassa ja melkein heti sen jälkeen lähdin bussipysäkille vartuskelee linja-autoa. Bussikorttikin tyhjeni aika lailla näillä linja-automatkoilla mitä eilen oli. Onneksi tänään ei tarvitse lähteä linja-autolla mihinkään.

Odottelin ainakin puoli tuntia asemalla ja oli kyllä todella mukava yllätys, ettei juna ollut edes myöhässä, vaan täsmälleen ajoissa. Olin innoissani, kun näin rakkaani. Saatatte varmaan kuvitella, millä innolla halasin häntä ja suutelin. Äkkiä oli kuitenkin lähdettävä vaihtamaan kuulumisia läheiseen kahvilaan, ettei oltaisi junasta poistujien tiellä.

davdavdavdav

Rakkaani on palannut. Hänestä näki, että oli raskasta kantaa painavia kasseja, joten onneksi kevensin hänen taakkaansa kantamalla raskasta kassia toisesta hihnasta.

Oli todella hieno ilta eilen, kun kelikin oli mitä parhain. Kouvolan asemalla oli +30 astetta lämmintä. Ensimmäisen kerran tänä kesänä täällä päin. En ainakaan muista, että olisi kertaakaan ollut noin lämmin. Mukava yllätys tämäkin samaiselta perjantaipäivältä.

Joimme limsaa rakkaani kanssa kahvilassa ja sitten kun kello alkoi lähennellä kahtakymmentä vailla kuutta, meidän oli kiirehdittävä linja-autolle. Kotona olimme jonkin aikaa, kun olimme sopineet, että asumispalvelutyöntekijä tulee vielä käymään, kun mieheni on palannut kotiin. Ei siinä mitään ihmeellistä sitten. Onneksi kerkesimme vielä lähteä syömään rakkaani kanssa. Ihana mieheni tarjosi mulle ruoan 🙂

Emme kumpikaan olleet pitkään aikaan syöneet Burger Kingissä, niin päätimme suunnata sinne. Käytimme Burger Kingin tarjouksen, jossa sai kympillä 2 whopper ateriaa. Ja oli hyvää. Onneksi sain sen sipulin siitä pois, kun se alkaa närästää minua. Melkeinpä heti syömisen jälkeen monet Veturin liikkeet olivat menossa kiinni. En kerinnyt oikein mitään käydä katsomassa, mut jospa joku toinen päivä sitten. Onhan tässä aikaa, kun kesälomaa on jäljellä vielä 2 viikkoa. Ja muutenkin ei haittaa vaikken kerkeisi käymään kaupoilla sen ihmeemmin, kun yritän säästää rahaa.

Loppuilta menikin rakkaan vieressä sohvalla TV:tä katsellen.

Tänään olen jo käynyt 6km lenkillä ja meillä oli myös ryhmätapaaminen. Ei siellä paljon ketään ollut. Nyt aattelin, että menen rakkaani viereen lepäilemään. Kerrankin voin vaan olla, eikä ole velvollisuutta tehdä mitään, kun pyykinpesukin on vasta huomenna. Oli todella kiva muuten käydä aurinkoisessa säässä kävelyllä. Ihan parasta kesässä, kun pääsee paremmin harrastamaan liikuntaa ulkonakin. Talvella mieluummin treenaa kuntosalilla. Mut ei siinä, käyn mä nyt tulevana maanantaina mieheni kanssa kuntosalilla 🙂

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

Kommenttia saa laittaa. Hirveän hiljaista ollut viime aikoina kommentteiden puolella. Johtuuko se siitä, kun harvakseen kirjoitan tänne?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s