Chihuahua vai Bordercollie?

IMG_20170528_103838_269

Heij!

Viime päivinä koiranpentukuume ollu kovimmillaan ja miestä yritetty pehmittää koiran hankintaa varten. Mies ehdotti chihuahuaa. Ei sekää oo mikää huono. Se ehkä sopis tänne meidän kaksioon kokonsa puolesta. Mutta mä olisin enemmän Bordercollien puolella. Vielä on aikaa miettiä. Mutta kysyisin teiltä mielipidettä? Kumpi ennemmin, kun on kyseessä ensimmäinen koira? Muita vaihtoehtoja ollaan mietitty, mut mulle mitä oon miettiny, meille jompi kumpi näistä olisi sopivampi. Minä oon kova lenkkeilemään ja liikkumaan, joten koiran virikkeet eivät loppuisi. Joten, kumpi olisi parempi?

Kommenttia tulemaan vaan!

Mainokset

2 vastausta artikkeliin “Chihuahua vai Bordercollie?

  1. Bordercollie on työkoira, enkä suosittelisi sitä pelkäksi lenkkikaveriksi. Tarvitsee paljon aktivointia tai pian käsissä on tikittävä aikapommi, jos ei sitä tarpeeksi saa. Vaikka bc on älykäs, se ei ole helppo, päin vastoin. Pelkkä lenkkeily ja liikunta ei aktiiviselle koiralle riitä, se tarvitsee myös aivotyötä.
    Chihuahua siis näistä vaihtoehdoista, jos multa kysytään.

    Tykkää

    1. Kiitos! Ollaan aikalailla nyt tultu siihen tulokseen, että meille sitten joskus kun ollaan käytännön asiat saatu kuntoon (hoitopaikkoja tarvittaessa kyseltävä etukäteen, ettei tuu yllätyksiä, maksuasiat yms) mutta asiaa ollaan jo yhdessä mietitty aika paljon. Sitten kun pohditaan sitäkin, miten se koira reagoi mun paniikkikohtauksiin.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s